Futurience

Vernieuwing en innovatie is cruciaal bij het verbeteren van merk-gedreven business strategie en activatie ervan. We creëerden daarom een unieke, eigen methode: FUTURIENCE. Een slimme, praktische en wetenschappelijk onderbouwde innovatiemethode voor strategen, denkers en doeners in bedrijven.

Innovatie is ideation (nieuwe waarde / ideeën creëren) die succesvol in de markt wordt gezet (implementatie). Ideation door uzelf en uw eigen mensen faciliteren wij met een methode die een scala aan stimuli (zoals creatieve mechanismes, oefeningen, voorbeelden etc.) biedt en tot veel doelgerichte, haalbare  business concepten leidt. In onze aanpak is de ideation nauw verweven met de erop volgende – en voor succes cruciale – implementatie.

IMG_0498 kopie

De ideation wordt gefaciliteerd met een combinatie van op maat gemaakte borden en kaarten. De kaarten bevatten allerlei triggers: change drivers, verandertools, roadblocks, conventies. De borden vragen om de kaarten op verschillende manieren te gebruiken. We passen verschillende werkvormen toe zoals speedstorms, coffeeshops, open spaces, interviews, workshops, warrooms, experts, bijzondere ontmoetingen.We gebruiken het menselijke vermogen tot hunches, associatie, bi-sociatie, en gebruiken het bewuste en het onderbewuste.
E.e.a. wordt steeds ingeleid en toegelicht in een reeks aan heldere en praktische voorbeelden.

Onze innovatiemethode zetten we o.a. in bij
Service innovatie
Social Business Innovatie

Verder praten? Bel Koos Ris op 06-47314028. Of mail.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s