Externe activatie

Performance boost van de externe communicatie:
Het is bekend: omzet en marges stijgen door een sterk merk.
Onze instrumenten om dat concreet te maken:

Customer Experience Design. Projecten van onderzoek, strategie, data-analyse en creatie. Om te komen tot multi channel sales en marketing campagnes. Persona ontwikkeling. Human Journey mapping, service design. In samenwerking met creatieven en data-analisten.

Diensten-innovatie. Branding komt concreet tot stand in de interactie met de klant, en dan vooral in de vorm van diensten, services. Want door de sterke (internationale) concurrentie is in het product alleen vaak niet voldoende onderscheidend vermogen te behalen. met onze merk-gedreven innovatiemethode komen ook niet-zo-creatieven tot grootse diensten-innovaties.

Marketing planning. Niets geeft zo veel rust als een geaccordeerd marketing plan. In een la. Een goed marketing plan geeft energie. Zin om aan de slag te gaan. Wij helpen daarbij.

Bureauselectie. De match tussen de mensen van het merk en hun bureau is van groot belang. Een pitch uitschrijven is gemakkelijk, eraan meedoen moeilijk, en een goed besluit erover nemen is nog moeilijker. Wij helpen organisaties een match te maken met creatieve bureaus. We doen dat zonder pitch, en met een persoonlijke aanpak die zowel van klant als bureau veel lof krijgt.

Creatie-management. Een briefing is zo geschreven, en een campagne-voorstel snel geëvalueerd. Toch is er veel ronduit slecht creatief werk. De oorzaak ligt vaak bij slechte briefings en oppervlakkige evaluaties. Wij staan marketeers bij in hun aansturing van creatieve bureaus om tot strategisch kloppend, goed creatief werk te komen.

Ons aanbod:
Een inhoudelijk gesprek van enkele uren over externe activatie van de merkstrategie met tot drie mensen van uw organisatie.

Een workshop met vele inspirerende voorbeelden “Sterke Merken” van 1/2 dag.

En natuurlijk begeleiding op maat – advies – bij het formuleren van externe branding: uurtarief.

Geïnteresseerd? Bel Koos Ris op 06-47314028. Of mail.