Interne activatie

Een Performance boost voor de interne organisatie:
De productiviteit stijgt wanneer de bevlogenheid van medewerkers toeneemt in een stimulerende organisatiecultuur.

Een impressie van onze aanpak:

Onze instrumenten voor internal branding, organisatie-ontwikkeling en corporate culture change:
Management by branding. Betekenisvol organiseren behoeft een management methode. MBB is een vise op merk-gedreven managen, een management aanpak en een serie tools die – naast de ratio – ook de emotie inzet om excellentie te organiseren. Om op elk moment, bij elke beslissing, de (merk)strategie verder te brengen. Door op die manier uw managers te ondersteunen om elke dag te managen op verbetering van effectiviteit, efficiency én affectiviteit van de organisatie.

 

Merk-gedreven Human Resources. Voor betekenisvol organiseren moet het de merk-gedreven busienss strategie verankerd zijn in HR: in werving en selectie, in de HR cyclus, in medewerkersbijeenkomsten, in introductie van nieuwe medewerkers en meer. Op die manier wordt de in-, door- en uitstroom ingericht op het verwezenlijken van de (merk)strategie.

Organisatie. De organisatorische omgeving, zoals processen en fysieke omgeving, inrichten op de realisatie van de (merk)strategie.

Interne Communicatie. Meer dan het intranet en het personeelsblad. Internal Comms is een cruciaal strategisch interactief communicatieplatform inrichten om de merkstrategie te entameren.

 

Ons aanbod:

Een inhoudelijk gesprek van enkele uren over interne activatie van de merkstrategie met tot drie mensen van uw organisatie.

Een workshop met vele inspirerende voorbeelden “Corporate Culture” van 1/2 dag.

En natuurlijk begeleiding op maat – advies – bij het formuleren van interne cultuurverandering: uurtarief.

Geïnteresseerd? Bel Koos Ris op 06-47314028. Of mail.