Branding Digital

Digitale media – sociale media – hebben een grote impact op branding. Mensen zoeken hun eigen weg (online en offline) en negeren in toenemende mate traditionele outbound, interruption marketing. Luisterende, data-gedreven inbound marketing wordt steeds belangrijker. De weg die consumenten door het landschap van vele communicatie- en distributiekanalen gebruiken in hun zoektocht naar oplossingen verschilt zo vaak en zo veel, dat chaos in de marketingstrategie heerst.

Koopstijlen. Wij zoeken de oplossing niet in regressie analyses van al die data.Big data zijn weak, wij zoeken naar Strong Data. Wij identificeren de verschillende navigatie-strategieën – ook wel koopstijlen genoemd – van uw site bezoekers: het hoe en vooral het waarom achter het gedrag  in het kanalenlandschap in de verschillende fasen rondom een aankoop.
Personalisatie. Wij ontwikkelden een stabiel en eenduidig model dat organisaties zal helpen hun digitale aanbod (de website, een banner-advertentie, een app, etc.) effectief te personaliseren. En zo conversie te verhogen.
Algoritme. Spectaculairder, deze aanpak leidt tot een algoritme dat sitebezoekers naar koopstijl identificeert.

Branding de Customer Journey. De Human Journey is complex, maar een goede strategie integreert juist daar de marketing: ze creëert een samenhangende customer experience en vergroot conversie. Branding speelt daarin een centrale rol. Vanuit een dynamische merkstrategie die daar klaar voor is.

Ons aanbod:
Een inhoudelijk gesprek van enkele uren over digital branding met tot drie mensen van uw organisatie.

De workshop met vele inspirerende voorbeelden en concrete handvatten voor digital branding “Big Data? Strong data!” van 1/2 dag.

En natuurlijk begeleiding op maat – advies – bij het formuleren van uw digital branding strategie: uurtarief. Het gaat dan om onderzoek, website personalisatie en algoritme ontwikkeling.

Nieuwsgierig? Bel Koos Ris op 06-47314028. Of mail.

Advertenties