Social Business Innovatie

In dit tijdperk verandert alles. Uw branche, en uw organisatie ook. Sociale Netwerken veranderen uw business. Bedreigen uw business. Empoweren uw business. In fundamenteel veranderen markten ontstaan nieuwe kansen om te floreren, meer impact te hebben en meer business te genereren. Meer informatie en inspiratie is te vinden in het boek Social Media? Social Business!, binnenkort uitgegeven door van Gorcum, onder auspiciën van de Stichting Management Services – waarin 50 ondernemingen en non-profit organisaties waaronder de werkgeversorganisaties VNO-NCW en AWVN participeren – en waarvan HIGHvalue’s Gerrita van der Veen de hoofdauteur is.

HIGHvalue faciliteert voor organisaties met het oog op deze veranderingen strategische innovatie van producten, diensten en organiseren – w.o. business modellen. De HIGHvalue innovatiemethode Futuriensce heeft alle elementen van de verandering in deze tijd in zich. De methode kan – met wat maatwerk – precies toegesneden worden op de veranderingen, kansen en bedreigingen in uw branche.

Ons aanbod:
Een inspirerend, inhoudelijk, gesprek van enkele uren over de veranderingen in deze tijd en de noodzaak voor fundamentele innovatie met tot drie mensen van uw organisatie.

Een  lezing over het boek Socail Media? Social Business!.

Een inspirerende workshop met vele voorbeelden en aanknopingpunten om te innoveren “Sociale Media? Social Business!” van 1/2 dag.

En natuurlijk begeleiding op maat – in een project. 

Geïnteresseerd? Bel Koos Ris op 06-47314028. Of mail.